Welkom bij Jouw stoute schoenen     

Workshops

Jouw stoute schoenen biedt dit jaar een aantal workshops aan die zowel voor beginners en gevorderden een uitdaging bieden. Je beleeft niet alleen een leuke dag inclusief lunch, je maakt een uniek lederen item waar je nog lang van kunt genieten. Je maakt een uniek en persoonlijk item voor jezelf of als cadeau en maakt kennis met nieuwe technieken.

 Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * 

MAAK JE EIGEN SNEAKERS IN ÉÉN DAG

Soms kom je ineens in aanraking met een nieuw product dat zo ontzettend gaaf is dat je er meteen mee aan de slag wilt. En dat is precies wat gebeurde toen Sneakerkit contact opnam met Jouw stoute schoenen om te kijken of wij sneaker workshops wilde aanbieden. JA! dat willen we wel. Dus vanaf zomer 2018 biedt Jouw stoute schoenen iedereen die dat wil een ontzettende leuke, leerzame en vooral waardevolle workshop Sneakers maken aan. 

Handgemaakte lederen sneakers

Meld je snel aan via het contactformulier voor een van de beschikbare data of reken meteen af in de webshop zodat dat jouw plaats gegarandeerd is. Vergeet niet jouw maat te vermelden, zodat we zeker weten dat we die in huis hebben. Je kunt kiezen uit vier modellen van laag  tot hoog. Op de foto zie je een laag model uitgevoerd in suede, gevoerd met kalfsvoering.

Dit najaar zal Jouw stoute schoenen ook tweedaagse workshops organiseren waarbij de eerste dag de nadruk ligt op het maken van jouw eigen sneakermodel met custom made patroon. Je leert hoe je een patroon moet maken en met welke aandachtspunten je rekening moet houden om een prettig draagbare schoen te kunnen maken. Tijdens de tweede dag wordt de door jou ontworpen schoen in elkaar gezet. Houdt de website in de gaten voor beschikbare data. 

Je kunt ook een sneakerset bestellen bij Jouw stoute schoenen via de Webshop of koop een extra set na de workshop om thuis aan de slag te gaan. 

De sneakerkit is te bestellen in de maten 35 tot en met 48,5. 

Jouw Stoute Schoenen hecht aan persoonlijke aandacht en werkt daarom bewust met kleine groepen. Er is plaats voor acht tot tien deelnemers per workshop. U kunt zich via het contactformulier opgeven voor een van de bovengenoemde data of u kunt direct afrekenen in de webshop.

 
E-mailen
Map
Instagram