CREATE AND MAKE YOUR OWN DESIGN 
      

Workshops zeefdrukken & klein lederwaren

Jouw stoute schoenen biedt een aantal korte eendaagse workshops aan waarin je nieuwe technieken kunt leren en naar huis kunt met een uniek handgemaakt werkstuk, van zeefdrukken op leer tot een leuke portemonnee, je maakt het bij Jouw stoute schoenen. 

Zeefdrukken op leer

Tijdens deze  workshop Zeefdrukken op leer maakt u een eigen zeefdruk print op leer. U kunt uw eigen leer meenemen zodat u naar hartenlust kunt experimenteren. Daarnaast krijgt u tijdens de workshop een stuk leer geschikt voor het maken van een tas.

U leert de techniek van het zeefdrukken op leer, maakt proefdrukken en kunt naar eigen inzicht spelen met kleur, druk en print.

De workshop duurt van 10:00-15:30. Inclusief inkt, leer, fournituren en lunch. De proefdrukken worden uitgevoerd op katoen.

Zeefdrukken op leer


Beschikbare data in 2018:

dinsdag 18 september 2018

zaterdag 23 oktober 2018

Beschikbare data in 2019:

dinsdag 5 februari 2019

dinsdag 21 mei 2019

Kosten voor deze workshop:

inclusief lunch en materialen € 179,- per persoon


Portemonnee 

Tijdens deze workshop maak je een leuke lederen portemonnee waar je nog jaren plezier van zult hebben. 

Een mooi exemplaar met rits en diverse vakjes. Aan de voorzijde van de portemonnee kun je zelf een vorm uitsnijden, zoals bijvoorbeeld een hartje of een ster. 

Portemonnee met rits

Tijdens de workshop leer je de patroondelen snijden, schalmen waar nodig en samenvoegen tot een mooi geheel.

De portemonnee wordt door de workshopbegeleiders in elkaar gestikt. Als je zelf wilt leren stikken is een korte zomercursus wellicht wat je zoekt. Of een basiscursus die Jouw stoute schoenen ook aanbiedt.

Beschikbare data in 2018:

zondag 18 november 2018

dinsdag 11 december 2018

Beschikbare data in 2019:

dinsdag 19 maart 2019

Kosten voor de workshop:

Inclusief lunch maar exclusief leer bedragen € 159,- euro per persoon.

Leer kun je aanschaffen op het atelier tijdens de workshop vanaf 20 euro per portemonnee.

Binnenkant van portemonnee met vakjes


 Workshop op maat 

Wil je met een vriendengroep een leuke workshop komen volgen? Met vrijgezellen of als werkuitje? Wil je dit combineren met een lunch of een high tea? 

Jouw stoute schoenen heeft verschillende mogelijkheden om een workshop op maat te organiseren. 

Workshop op maat zijn vanaf 6 personen te boeken vanaf 99 euro per persoon. Afhankelijk van de workshop die gekozen wordt komen er nog kosten bij.

Als bedrijf een leuk werkuitje dat anders is dan anders? Laat jouw medewerkers ervaren hoe het is om de handen uit de mouwen te steken en een prachtig lederen artikel te maken. Van sleutelhanger tot sneakers met eigen logo.

Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden en neem contact met ons op. Wie weet verrast jouw baas je wel. Hij moet het alleen nog even weten.


workshop op maat

Jouw Stoute Schoenen hecht aan persoonlijke aandacht en werkt daarom bewust met kleine groepen. Er is plaats voor acht tot tien deelnemers per workshop. U kunt zich via het contactformulier opgeven voor een van de bovengenoemde data of u kunt direct afrekenen in de webshopNog niet overtuigd? Lees dan eens onze tien redenen om te kiezen voor Jouw stoute schoenen door.