Welkom bij Jouw stoute schoenen     

home

Jouw stoute schoenen is hét atelier van Amsterdam voor handgemaakte lederwaren, schoenen en tassen. Wij ontwerpen en maken handgemaakte schoenen en tassen op maat, produceren onze eigen merken en geven les. Wij delen onze expertise graag en houden van wat we doen.

Jij bent bij ons aan het goede adres als je een cursus of workshop op het gebied van schoenen, tassen en lederwaren zoekt. Of wanneer je op zoek bent naar handgemaakte unieke schoenen, tassen en lederwaren. Of als je verder wilt, als je een eigen wilt lijn opzetten of gewoon lekker aan het werk wilt in ons atelier.

Op deze website vind je informatie over Jouw stoute schoenen. We hebben geprobeerd alles overzichtelijk op een rijtje te zetten. Maar we doen veel en lang niet alles wat we doen en kunnen staat op de website. Dus heb je een vraag die je niet zo snel kunt vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen altijd binnen twee werkdagen te reageren. 

Onze cursusdagen zijn vrijdag en zaterdag. Als je een kijkje wilt komen nemen op het atelier en wilt kennismaken vinden het leuk als je even laat weten dat je komt, dan maken we even tijd voor je vrij. Je bent altijd van harte welkom. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Jouw stoute schoenen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.