CREATE AND MAKE YOUR OWN DESIGN 
      

Welkom bij Jouw stoute schoenen

Cursussen & Workshops

Altijd al op uw eigen designer schoenen willen lopen? Volg een cursus schoenen maken. Liever uw eigen IT-bag om uw nek? Leer bij Jouw stoute schoenen uw eigen ontwerpen tot leven te brengen. 


Jouw stoute schoenen biedt al tien jaar cursussen en workshops schoenen en tassen maken aan. We begeleiden iedereen bij het maken van een paar droomschoenen - van ontwerper tot hobbyist. Wil je een eigen merk opzetten? Leren hoe een schoen ontworpen wordt of gewoon op eigen design lopen? Dat kan allemaal bij Jouw stoute schoenen. Bij cursussen vind je meer informatie over de mogelijkheden of neem contact op via het contactformulier.

Jouw stoute schoenen is opgericht door Esther van Schagen, Ambachtelijk schoenmaker en schoenontwerper.

Ontwerp & Productie

Handgemaakte schoenen, tassen en lederwaren is waar Jouw stoute schoenen in uitblinkt. Benthe Al en Esther van Schagen staan voor kwaliteit en vakmanschap. Zij maken uw handgemaakte schoenen en tassen. Maar kunnen ook uw samples verzorgen.

Bent u op zoek naar schoenen op maat? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Een paar handgemaakte schoenen heeft u al vanaf duizend euro.

Jouw stoute schoenen is ook het atelier waar de schoenen & slofjes van Timmy Toes worden geproduceerd en ontwikkeld. Ook de samples en prototypen van Postelein & Co worden hier geproduceerd.

Atelier & Werkplaats

Jouw stoute schoenen heeft een prachtig groot atelier tot haar beschikking in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand van het Centraal Station, de Nieuwmarkt en het Waterlooplein vind je een ruime werkplaats, voorzien van diverse machines en gereedschappen voor het maken van schoenen, tassen en lederwaren.

Zo hebben we onder andere diverse leerstikmachines, een schalmmachine, een lijmtafel, schuurbandmachine, pers, snijtafels en een stans staan. 

Atelier en werkplaats

Het is mogelijk om vrij te werken op het atelier van Jouw stoute schoenen en gebruik te maken van de machines en gereedschappen. Vrij werken op het atelier kan dagelijks van 9:00-17:00 en op woensdag van 19:00-22:00.  

Een urenkaart voor 20 uur heb je al voor 175 euro. Een los uur kost 10 euro. 


Op deze website vind je meer informatie over Jouw stoute schoenen. Heb je een vraag of opmerking dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.