Welkom bij Jouw stoute schoenen     

NIEUWTJES & MEER

Jouw stoute schoenen is constant in beweging. Nieuwe producten, nieuwe workshops, nieuwe technieken, wij blijven graag leren. En we delen onze kennis en kunde graag met u. Hier vindt u de komende tijd blogs, nieuwtjes en meer. Vragen over wat wij allemaal nog meer kunnen en doen? Neem dan contact met ons op. 

December 2018

NIEUWSBRIEF

Vanaf december 2019 sturen wij driemaandelijks een nieuwsbrief. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Wij ontvangen dan graag uw emailadres en houden u voortaan op de hoogte van alle ins en outs van Jouw stoute schoenen, onze cursussen en workshops, nieuwe merken en spannende updates.


December 2018

TIMMY TOES

Vanaf begin december is de website van Timmy Toes in de lucht. Via www.timmytoes.com kun jij nu ook in het bezit komen van de allerschattigste en liefste, stoere babyslofjes, schoentjes en verzorgingsartikelen. We zijn druk bezig met het vergroten van ons assortiment. Mocht u een goede tip hebben van een product dat u mist in ons gamma laat ons dat dan weten.

We produceren just-in-time. Dat betekent zoveel dat wij pas maken als u heeft besteld. Wel zo prettig voor mens en milieu. En wij houden van wat wij doen. Daar kunt u van op aan. De levertijd van Timmy Toes is daardoor wel langer dan wat u tegenwoordig in de moderne snelle maatschappij gewend bent. Wij nemen echter de tijd om uw Timmy Toes te maken, met aandacht en liefde. Van ons voor u.September 2018

WORKSHOPS OP MAAT

Als je op zoek bent naar een unieke workshop op het gebied van schoenen, tassen, sneakers en lederwaren dan ben je bij Jouw stoute schoenen aan het goede adres. Een workshop op maat kan door iedereen geboekt worden, voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of als kraam/babyshower. Neem contact op met Jouw stoute schoenen en boek je eigen unieke workshop.

Een workshop op maat kun je al boeken vanaf vier tot dertig personen en wij denken graag met u mee. Wilt u taart, een borrel of voorafgaand een korte introductie op wie wij zijn en wat wij doen dan is dat allemaal mogelijk. 

 

Augustus 2018

CURSUSSEN TASSEN EN SCHOENEN

Ook dit jaar biedt Jouw stoute schoenen weer een aantal leuke, bijzondere en gezellige cursussen tassen en schoenen maken aan. Ervaring is niet nodig, wij begeleiden je graag bij het realiseren van jouw schoen of tas ontwerp.

Je kunt je inschrijven via de webshop of contact opnemen via de website. Je bent ook van harte welkom om langs te komen om kennis te maken en jouw ideeën te bespreken.

Augustus 2018

SNEAKERKIT WORKSHOP

We hebben de nieuwe data voor de sneaker workshop in de agenda en webshop gezet. Dus wil jij ook zo'n leuke unieke set sneakers maken, wees dan snel en schrijf je in.

---------------------------------------------

You can join the Sneakerkit workshop at Jouw stoute schoenen. Register at the webshop. The workshop is hosted in English and Dutch.

Saturday of Sunday (see agenda for dates) 10:00-15:30 at Jouw stoute schoenen, Oudeschans 21 Amsterdam - 179 euro incl sole and lunch excl leather.

Mei 2018

OPEN HUIS

Op 23 en 24 juni opent Jouw stoute schoenen haar deuren in het kader van WeMakeThe.City. Via WeMakeThe.City is het mogelijk om deel te nemen aan een anderhalf uur durende workshop sleutelhanger maken met restleer van het atelier. Met de prachtige stukjes restleer is nog van alles te maken, waaronder deze schattige schoentjes. Dus schrijf je snel in en steek op 23 of 24 juni de handen uit de mouwen en maak een echt unieke sleutelhanger.

Workshop sleutelhanger maken

Maar we hebben niet alleen een workshop, we zijn ook open voor geïnteresseerden en er is een sample sale. Ook bieden we deze twee dagen leuke aanbiedingen. Genoeg reden om dus een keer langs te komen om kennis te maken en te zien hoe wij ons werk doen.

Op zaterdag en zondag 23 en 24 juni 2018 zijn we van 12:00-18:00 open voor het publiek.  Je bent van harte welkom voor een korte rondleiding door het pand en het atelier.    Tot snel :-)
Mei 2018

Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * Nieuw * Nieuw *  Nieuw * 

MAAK JE EIGEN SNEAKERS IN ÉÉN DAG

Soms kom je ineens in aanraking met een nieuw product dat zo ontzettend gaaf is dat je er meteen mee aan de slag wilt. En dat is precies wat gebeurde toen Sneakerkit contact opnam met Jouw stoute schoenen om te kijken of wij sneakerkit workshops wilde aanbieden. JA! dat willen we wel. Dus vanaf zomer 2018 biedt Jouw stoute schoenen iedereen die dat wil een ontzettende leuke, leerzame en vooral waardevolle workshop Sneakers maken aan. 

laag model

Meld je snel aan via het contactformulier voor een van de beschikbare data of reken meteen af in de webshop zodat dat jouw plaats gegarandeerd is. Vergeet niet jouw maat te vermelden, zodat we zeker weten dat we die in huis hebben. Je kunt kiezen uit vier modellen van laag  tot hoog. Op de foto zie je een laag model uitgevoerd in suede, gevoerd met kalfsvoering.

Dit najaar zal Jouw stoute schoenen ook tweedaagse workshops organiseren waarbij de eerste dag de nadruk ligt op het maken van jouw eigen sneakermodel met custom made patroon. Je leert hoe je een patroon moet maken en met welke aandachtspunten je rekening moet houden om een prettig draagbare schoen te kunnen maken. Tijdens de tweede dag wordt de door jou ontworpen schoen in elkaar gezet. Houdt de website in de gaten voor beschikbare data. 

Je kunt ook een sneakerset bestellen via Sneakerkit of koop een extra set na de workshop om thuis aan de slag te gaan. 

Hoog model

De sneakerkit is te bestellen in de maten 35 tot en met 48,5. 

Jouw Stoute Schoenen hecht aan persoonlijke aandacht en werkt daarom bewust met kleine groepen. Er is plaats voor acht tot tien deelnemers per workshop. U kunt zich via het contactformulier opgeven voor een van de bovengenoemde data of u kunt direct afrekenen in de webshop. 
E-mailen
Map
Instagram