Welkom bij Jouw stoute schoenen     

Cursussen & workshops 

Jouw stoute schoenen biedt cursussen en workshops aan op het gebied van schoenen, tassen en lederwaren. Wij bieden u kennis en kunde om uw creatieve ideeën tot leven te wekken. We werken met kleine groepen en bieden iedereen de individuele aandacht die nodig is om een prachtproduct af te leveren. De cursussen en workshops zijn zo ingedeeld dat iedereen van beginner tot gevorderde, van hobbyist tot ontwerper zich thuis voelt. Het is het ambacht dat ons bindt.

Cursussen schoenen

De cursussen van Jouw stoute schoenen bieden u de mogelijkheid om te leren hoe u een paar schoenen kunt ontwerpen en maken.

Cursiste Meike

Proef aan het ambacht tijdens een basis of zomercursus. Of leef u zelf uit tijdens de jaarcursus en maak meerdere modellen. Wij leren u graag hoe u uw ideeën tot leven kunt laten komen.

 

Cursussen tassen

De cursussen van Jouw stoute schoenen op het gebied van tassen maken zijn uniek.

Hier maakt u de tas die uw wilt maken en u leert meteen de kunst van het patronen maken. Hierdoor kunt u straks alle tassen maken die u maar wilt.

Cursus tassen maken

U kunt instromen in een basiscursus of korte cursus om die ene It-bag nu eindelijk eens zelf te maken. Of leef u uit tijdens een jaarcursus en vindt uw passie.

Korte cursus tassen maken


Workshops schoenen 

De workshops van Jouw stoute schoenen zijn leuk, leerzaam en gezellig. 

Lieve baby slofjes

Bovendien gaat u naar huis met een prachtig product dat u zelf heeft gemaakt. Van sneaker tot klepper tot babyslofje. Van groot tot klein.

Sleutelhangers schoen


Bij Jouw stoute schoenen beleeft u een leuke workshop dag samen met andere dames en heren. Leer weer wat het is om te maken en geniet van het resultaat.

Workshops  tassen

Jouw stoute schoenen biedt graag verdieping, tijdens de workshop zeefdrukken leert u een nieuwe techniek. Maar ook een portemonnee hoort tot de mogelijkheden.

Zeefdrukken op leer

Liever een workshop op maat? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. We zien u graag op ons atelier.

Klein lederwaren


Jouw stoute schoenen hecht aan individuele aandacht en werkt daarom met kleine groepen. Hier leert u een ambacht of beleeft u een inspirerende dag. Kom en laat u verrassen in ons prachtige atelier hartje Amsterdam.

 
E-mailen
Map
Instagram