Welkom bij Jouw stoute schoenen     

Schoenen kopen hoe doe je dat eigenlijk?


Blog voor de moderne mens die op mooie schoenen wil lopen én lief wil zijn voor zijn voeten.

 

 

Je wilt leuke schoenen kopen om lekker op te lopen, mooie schoenen om mee te showen en gewone schoenen om lekker te wandelen of winkelen. Want wees nu eerlijk, we houden allemaal van schoenen.

Ik ben Esther  van Schagen, ambachtelijk schoenmaker en schoenontwerper, en ik weet er alles van. Met schoenen tic en moeilijke voeten is het kopen van schoenen in de winkel of online niet gemakkelijk. Dat geldt helaas niet alleen voor mij met mijn lastige voeten. Te vaak zie ik mensen die de verkeerde schoenen dragen, te ruim, te krap of te smal. En dat is helemaal niet nodig. In deze blog vind je veel informatie die nuttig is bij het vinden van het juiste paar schoenen voor jouw voeten, voor de juiste gelegenheid. En je leert hoe je lief kunt zijn voor je voeten - je hebt immers maar één paar en daar mag je best een beetje zuinig op zijn.

1. Welke maat heb ik eigenlijk?

 
E-mailen
Map
Instagram