Welkom bij Jouw stoute schoenen     

Atelier & Werkplaats

Het atelier van Jouw stoute schoenen is een creatieve plek in hartje Amsterdam en bevindt zich in het pand van Amsterdam House of Arts & Crafts.

Jouw stoute schoenen heeft een prachtig groot, licht en goed geoutilleerd atelier tot haar beschikking in het centrum van Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer - op loopafstand van het centraal station. Dichterbij vindt je metrohaltes Waterlooplein en Nieuwmarkt. Ook met de auto is het atelier goed bereikbaar, maar parkeren is duur.In het atelier en de werkplaats worden handgemaakte schoenen en tassen vervaardigd. Alle cursussen worden hier gegeven.

Op dit moment zijn alle vaste werkplekken verhuurd. Maar je kunt wel op basis van een urenkaart gebruik maken van het atelier. Dit is mogelijk van maandag tot zaterdag mogelijk van 9:00 tot 17:00 en op woensdagavond van 19:00-22:00. 

Je kunt al vanaf 1 uur terecht bij het atelier van Jouw stoute schoenen - bijvoorbeeld om gebruik te maken van de schalmmachine of de schuurband. De kosten voor een uur vrij werken op het atelier bedragen 10 euro per uur. Een urenkaart van 20 uur kost 175 euro en een urenkaart van 40 uur kost 309 uur. Ben je student, laat ons dat dan even weten (neem je studentenkaart mee) - we bieden studenten een speciale studentenkorting van 10%.

In het atelier zijn aanwezig:

* Meerdere snij/werktafels

* Een schalmmachine voor leer

* Een schuurbandmachine

* Twee schoenpersen

* Drie vrije arm leermachines

* Een platstikmachine voor stof

* Een schoenreparatie naaimachine

* Een lijmtafel

* Een zuilmachine voor leer

* Een elektrische riemensnijder

* diverse handgereedschappen en machines


 
E-mailen
Map
Instagram