Jouw stoute schoenen
Create and make Your own Design

Workshops

Jouw stoute schoenen biedt dit jaar een aantal workshops aan die zowel voor beginners als gevorderden een uitdaging bieden. Je beleeft niet alleen een leuke dag inclusief lunch, je maakt een uniek lederen item waar je nog lang van kunt genieten. Je maakt een uniek en persoonlijk item voor jezelf of als cadeau en maakt kennis met nieuwe technieken.

Dit jaar is de keuze gevallen op drie workshops waarin je naar hartenlust kunt experimenteren.

Wat dacht je van je eigen lederen tas maken die bedrukt is met een unieke print die je zelf hebt gemaakt. Deze tweedaagse cursus laat je kennis maken met de techniek van het zeefdrukken op leer op een tas naar keuze die je zelf in elkaar stikt en afwerkt.

Of een workshop babyslofjes maken. Maak een van de vier patronen en versier deze naar eigen inzicht. Je kunt gebruik maken van het zachtste leer voor de kleinste voetjes.

Natuurlijk kan een workshop kleppertjes maken ook dit jaar niet ontbreken. In juli kun je na een dag gezellig met leer werken op jouw eigen design het atelier verlaten. Je maakt een unieke zomerschoen met houten hak (kleppertje) waar je nog jaren plezier van kunt hebben en die helemaal op jouw maat is gemaakt.

Wil je deelnemen aan een van de workshops? Geef je dan snel op via de webshop. Per workshop zijn er maar 6 plaatsen beschikbaar dus wees snel want op = op.