Jouw stoute schoenen
Create and make Your own Design

Jouw stoute schoenen

Jouw stoute schoenen is het adres voor cursussen en workshops op het gebied van handgemaakte schoenen en tassen in Nederland. Gevestigd in het hart van Amsterdam biedt het grote, lichte atelier ruimte aan eenieder die wil leren schoenen of tassen te maken. Of dat nu op de ambachtelijke manier is of hypermodern met vreemde materialen, alles kan en niets is te gek zolang het technisch mogelijk is.

Esther van Schagen, ambachtelijk schoenmaker en schoenontwerper heeft reeds meerdere schoen- en tas-ondernemers opgeleid die vervolgens in de wijde wereld hun producten maken en verkopen. Maar ook mensen die alleen maar eens een keer willen meemaken hoe het is om een paar schoenen te maken zijn meer dan welkom. Jouw stoute schoenen biedt iedereen die gek is op schoenen of tassen en zelf aan de slag wil de ruimte om zijn en haar creativiteit aan te spreken. 

Je leert vanaf de basis de technieken die je nodig hebt om een paar custommade schoenen of designer tas te maken die je zelf hebt ontworpen. Interesse? Neem contact op met Jouw stoute schoenen voor een afspraak.