Tracking-ID UA-117098181-1
Jouw stoute schoenen
Create and make Your own Design

Tassen

Jouw stoute schoenen biedt jou de mogelijkheid om te leren hoe je lederen tassen maakt, van schoudertas tot clutch, van portemonnee tot reticule. Tijdens een van onze cursussen leer jij de fijne kneepjes van het vak en kun je meteen aan de slag met jouw eigen ontwerpen. Het maken van patronen - de basis voor elk ontwerp - is een belangrijk onderdeel van de cursus. Als je dit eenmaal onder de knie hebt kun je vervolgens elke tas maken die je wilt. 

Basiscursus tassen maken

Jaarcursus tassen maken

Zomercursus tassen maken

Wil jij jouw eigen ontworpen tassen kunnen maken, maar heb je geen tijd voor een langere cursus? Dan is deze intensieve cursus tassen maken precies wat je zoekt. Je maakt in drie dagen een tas naar eigen ontwerp. 

Leer patronen maken en de fijne kneepjes van het vak zoals schalmen, omboeken en stikken. Je werkt de tas perfect af zoals jij hem wilt hebben.

Je werkt in een kleine groep aan je eigen ontwerp. Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en tijd om vragen te beantwoorden. Deze summerschool tassen maken is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig. 

Voorafgaand aan de summerschool vindt er een persoonlijke kennismaking plaats, via de mail (als je uit het buitenland komt) of persoonlijk op het atelier. Je vertelt welke tas je wilt maken en welk materiaal je wilt gebruiken. Zo kunnen wij inschatten of wat jij wilt mogelijk is in drie dagen en kunnen wij ons voorbereiden op een goede begeleiding. 

Deze zomer zijn er twee cursussen gepland:

week 1: 9-11 augustus 2018

week 2: 23-25 augustus 2018

Donderdag t/m zaterdag van 9:30-17:30

Inclusief: gebruik gereedschappen en machines, patroonpapier, lijm, garens, koffie en thee

Exclusief: leer en fournituren

       *