Jouw stoute schoenen
Create and make Your own Design

Basiscursus schoenmaken

Tijdens deze tien daagse cursus schoenmaken leer je de basisbeginselen van het schoenmaken. Je maakt een ontwerp naar eigen keuze en voert dit uit onder deskundige begeleiding van ambachtelijk schoenmaker en docent Esther van Schagen en Benthe Al, schoenmaker.

De basiscursus schoenmaken volg je als je eens wilt weten wat het is om schoenen te maken, je altijd al droomde van je eigen designer shoes, of omdat je wilt weten of schoenmaken wat voor je is. Je kunt namelijk altijd doorstromen naar de jaarcursus.

Ervaring is dan ook niet nodig. Tijdens de lessen krijg je alle individuele begeleiding die je nodig hebt om jouw ontwerp tot leven te laten komen. Je maakt een leestkopie, leert de indelingspunten op de leest kennen, maakt een patroon, snijden, stikken, omboeken, schalmen en nog veel meer.

De basiscursus schoenmaken kun je volgen op vrijdag of zaterdag van 10.00 tot 17.00. Je kunt tijdens een cursusdag altijd binnen komen om kennis te maken en het werk van anderen te bekijken. We vinden het wel fijn als je even laat weten dat je komt.

 

Basiscursus Schoenmaken

* tien bijeenkomsten

* inclusief één paar leesten

* inclusief gebruik gereedschappen en machines

* inclusief onderdelen één paar schoenen

* inclusief koffie en thee

* exclusief leer

* kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

* een prettige werksfeer en flexibiliteit

* betalen in termijnen is mogelijk  

prijs: € 1195,-