CREATE AND MAKE YOUR OWN DESIGN
      

Workshops schoenen maken

Bij Jouw stoute schoenen kun je terecht voor leuke workshops. Maak in één dag een paar sneakers met de Sneakerkit, babyslofjes of kleppertjes en loop trots het atelier uit. Wil jij op een andere datum met een groep van minimaal vier deelnemers een workshop komen volgen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Sneakers maken 

De SneakerKit workshop is de nieuwste workshop die aangeboden wordt bij Jouw stoute schoenen. Je maakt in een dag een prachtige sneaker op maat met behulp van de handige SneakerKit.

Tijdens deze workshop kies je een van de bovenwerken voor de sneaker uit, van laag tot enkelmodel, kiest het materiaal waarmee je wilt werken en gaat aan de slag met snijden, knippen en stikken. De sneaker wordt met de hand in elkaar gestikt en levert een onwijs gave persoonlijke schoen op die je  nooit meer wilt uitdoen.

Sneaker in een dag

Iedereen zal verbaasd zijn als je zegt dat je die gave sneakers zelf hebt gemaakt. Tijdens de workshop is er ruimte om het leer of het materiaal waarmee je aan de slag gaat te bewerken.

Leef je helemaal uit of houd het simpel. Alles kan in deze sneakerkit workshop.

De workshop duurt van        10:00 - 15:30 

Beschikbare data voor 2018:

Zaterdag 21 juli 2018

Kosten voor deze workshop:

Inclusief zool op maat en lunch € 179,-  per persoon

Exclusief leer en fournituren - aan te schaffen op het atelier tijdens de workshop vanaf 20 euro.

 

 

Babyslofjes maken 

Tijdens de workshop babyslofjes maakt u voor de kleinste voetjes de liefste zachte leren babyslofjes. U kunt kiezen uit vier modellen die u naar eigen wens en idee kunt uitvoeren. 

U kunt kiezen uit de volgende modellen:

Allerliefste babyslofjes

babylaarsje, veterschoentje, veterlaarsje, open schoentje.

U kunt werken met kleurrijke geitensuede of kleurrijke fantasie prints; een feest voor het oog en de allerliefste voetjes van de wereld.

U kunt de patronen van de andere slofjes in vier verschillende maten aanschaffen op het atelier. 

De workshop duurt van  10:00-15:30

Beschikbare data voor 2018:

Zaterdag 15 september 2018

Dinsdag 13 november 2018

Kosten voor deze workshop:

Inclusief patroon en lunch      € 99,- per persoon

Exclusief leer en fournituren - deze zijn aan te schaffen op het atelier tijdens de workshop vanaf 5 euro.

 

Kleppertjes maken 

Tijdens deze workshop maakt u een eigen zomerschoen op maat op een houten hak. U heeft de keuze uit een hoog en laag model.

Daarnaast kunt u kiezen uit een drietal patronen voor het bovenwerk van leer. 

Tijdens de workshop maakt u een lederen bovenwerk met voering, dit zorgt ervoor dat u de kleppertjes meerdere seizoenen tot uw lievelingsschoenen kunt rekenen. De bovenwerken worden op maat op de kleppertjes bevestigd met behulp van nietjes.

Het is mogelijk dat u de lederen bovenwerken zelf stikt op een van de naaimachines van het atelier. U kunt er ook voor kiezen het stikwerk aan de begeleiders van de workshop over te laten. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de afwerking van de klepper.

De workshop duurt van  10:00-15:30. 

Beschikbare data in 2018:

Zaterdag  18 augustus 2018

Kosten voor deze workshop:

Inclusief lunch en houten kleppertje € 159,- per persoon

Exclusief leer en fournituren - deze zijn aan te schaffen op het atelier tijdens de workshop vanaf 20 euro.

Jouw Stoute Schoenen hecht aan persoonlijke aandacht en werkt daarom bewust met kleine groepen. Er is plaats voor acht tot tien deelnemers per workshop. U kunt zich via het contactformulier opgeven voor een van de bovengenoemde data of u kunt direct afrekenen in de webshopNog niet overtuigd? Lees dan eens onze tien redenen om te kiezen voor Jouw stoute schoenen door.